De mest populære online aktivitetene i 2020

Det er ikke bare spill som er i vinden for tiden, det dukker hele tiden opp nye måter å bli underholdt på online. I tillegg kommer det rent faktisk også en del nyttige ting som man kan bruke nettet til. Hva er de mest populære online aktivitetene i 2020? Det får du svar på her.

Spill fremdeles på topp

Spill er selvfølgelig noe av det som troner høyest på listen. Det er få ting som er så underholdende som spill og med den raske og enkle tilgangen til det som vi har både på mobil og datamaskin i dag, så er det vanskelig å la være med å spille. Uansett om det handler om eventyrspill, pengespill, så er det god underholdning.

Å spille blir en aktiv måte ikke å kjede seg på og det føles mye mer aktivt enn for eksempel å slenge seg foran fjernsynet. Når du spiller går tiden dessuten mye fortere, så det er ikke så rart at det er mange som bruker det som tidsfordriv.

Selv om spill ligger høyt på listen, så er det også andre aktiviteter som er begynt å komme frem som vi bruker mye tid på over nettet. La oss se litt nærmere på noen av disse.

Praktiske tjenester

Det er mange praktiske tjenester som er blitt tilgjengelige online i en helt annen grad enn før. Nå er det nærmest ikke lenger behov for en fysisk bank fordi vi nettbanken varetar så mange av bankens funksjoner. Det samme gjelder for innkjøp av mat, som også kan koordineres online, akkurat som all annen shopping. Kommunikasjonen med offentlige instanser foregår som regel også online. Det er i det hele tatt få praktiske ting vi trenger å forholde oss til i den fysiske verden.

Måter å tjene penger på

Man ser også en økende tendens til måter å livnære seg på online. Både gjennom affiliate-virksomhet, der man kan jobbe hjemmefra, men også gjennom investering. Online investering er en av de tingene som virkelig er hot akkurat nå, og det er mange som er begynt å få øynene opp for hvor verdifullt det kan være å lære seg å investere online.

Det finnes utrolig mange måter å investere på og mange forskjellige instrumenter å investere i, men noen av de mest populære er kryptovaluta, shorting av aksjer og CFD-handel. Det er blitt mye lettere å investere online, og det er blitt en populær måte å forvalte pengene sine på.

Underholdningssentralen

Internett er blitt den store underholdningssentralen i en grad som holder på å gjøre lineær-tv overflødig. Det er ingen med respekt for seg selv som ikke har et Netflix-abonnement, eller en annen strømmetjeneste. Vi konsumerer enorme mengder film og tv gjennom datamaskin, nettbrett og mobil og det må derfor sies å være en av de mest populære online aktivitetene i 2020. Og fenomenet bare vokser. Markedet blir konstant utvidet med nye, store strømmetjenester som Disney+ og Amazon Prime.

De fleste som bor alene, bruker også strømmetjeneste som selskap, og denne formen for underholdning yter dermed enda en viktig funksjon. Vi er rett og slett omringet av underholdning uansett hvor vi befinner oss, og hva vi gjør.

Kommunikasjon

Vi kommuniserer med andre mennesker gjennom nettet i en helt absurd grad i forhold til hvordan det var for bare få år siden. Det er både blitt lettere og vanskeligere å komme i kontakt etter internettet tok over som primær kommunikasjonsform. Siden mye av kommunikasjonen foregår på skrift, som vi også så tendenser til da SMS-en kom snikende på starten av 2000-tallet, så er det en helt annen måte å formulere seg på enn den vi bruker ansikt til ansikt.

Det er mye som tyder på at internett har forandret den måten vi lever på generelt, og her kan du se hvordan populære online aktiviteter spill, praktiske tjenester på nettet, nye måter å tjene penger på og flere former for underholdning former hverdagen vår på en helt ny måte.

 

You may also like...